Tisková zpráva: Blog2.0 existuje!

Včera, tedy 9.10.2006, zveřejnil pan Robin Třasalík, CEO společnosti Robin Třasalík, zcela nové a průlomové řešení pro vaše blogování.

Pan Robin Třasalík je internetové veřejnosti velmi dobře znám jako blogová celebrita, jeho projekty jsou přijímány se spontánním pozitivním ohlasem a přinášejí svým uživatelům vysoké benefity. Pan Robin Třasalík, CEO, myslí v první řadě vždy na své uživatele. Nyní přichází s další revolucí v blogování. Nechme promluvit pana Robina Třasalíka.

"Trápilo mne pomyšlení, že je stále mnoho lidí, kteří nikdy nebudou číst můj blog. Naříkal jsem, ano, ba jsem i hořce plakal, když jsem si představoval jejich zoufalství," uvádí pan Robin Třasalík a pokračuje: "Řešením bylo objevit způsob, který by umožnil číst můj blog i lidem, co si nemohou, chudáci, nastavit mé stránky jako homepage, nebo těm, jejichž správce sítě povolil přístup i na jiné servery. My ve společnosti Robin Třasalík jsme proto nesložili ruce do klína, lámali jsme si hlavy a nakonec jsme si je rozlomili. A v troskách jedné z nich jsme nalezli ideu Blog2.0."

Blog2.0, jak uvedl CEO Robin Třasalík, pan, je novou érou blogování. Zatímco v éře starého blogu byly články vydávány někde na serveru a byly psány velmi subjektivně a v první osobě, je Blog2.0 ne o jeden, ale rovnou o dva stupně vepředu! Články se totiž nepíší v osobě první, ale v osobě třetí! Blogger 2.0 tak nemůže být nařčen ze subjektivity a zároveň se může krásně nezávisle pochválit, což by jinak třeba nikdo neudělal, a to by byla velká škoda. "Bylo by to skoro zneuctění osobnostních práv," řekl pan Třasalík Robin, CEO.

Na myšlence Blog2.0 je originální i způsob takového publikování. "Obešli jsme monopol blogovacích služeb. Své zápisky vydáváme rovnou jako tiskové zprávy a rozesíláme je do všech médií. Takovou penetraci jsem dosud nezažil," pochvaluje si Robin Třasalík, pan CEO.

Blog2.0 ukazuje naprosto novou cestu blogování. "Již nebude anonymní masa bloggerů, na které si každý troufne. Nyní budeme společenství ředitelů tiskových odborů našich vlastních společností a budeme zásobovat televize, rozhlasové stanice, tisk i tlač našimi názory, postřehy, články či hodnotnými zamyšleními. Jedině tak vyjdeme z izolace internetu a dostaneme naše zásadní myšlenky k lidem, kteří je tak konečně budou moci náležitě ocenit," dodává Robin, pan CEO Třasalík.

Zatím je Blog2.0 záležitost příliš mladá na to, aby bylo možno činit nějaké závěry. Již teď je však jasné, že tudy se bude ubírat vývoj blogů. "Já vlastně předběhl ostatní blogy, prošlapal jsem jim cestičku a teď jim ukazuji cestu a svítím jim na ni svým zářným příkladem," uzavírá Třasalík CEO pan Robin.

Autor TZ: Robin Třasalík, CEO společnosti Robin Třasalík (pan).

O společnosti:

Robin Třasalík je odborníkem na oblast komunikací, internetu, práv na ochranu osobnosti a mezilidských vztahů. Internetová veřejnost svůj pozitivní vztah k němu vyjádřila cenou Křišťálový Kokot 2005. Robin Třasalík provozuje erotický blog o láskách staré prostitutky Wandy (www.wandalove.cz)

Robin Třasalík rád baví lidi a jeho koníčkem je tzv. bezděčná komika.




Přátelé, tento příběh je pravdivý, o čemž svědčí celosvětový rozruch, zejména v okolí Brna. Všem pochybovačům : Muž koupil kozu. Může ještě někdo tvrdit, že Blog2.0 neexistuje?

Dne 10.10.2006

Twittni

Přidej do: asdf.sk StumbleUpon Toolbar Stumble It!

Komentáře