Pondělní psaní o nerozhodnosti

Původně mělo být o hledačích pravdy a o schopnosti vyprávět příhody...

Napsal jsem sloupek na Digiweb o lidech, co se snaží odhalit autora, který si nepřeje být odhalen. O lidech, kterým nestačí příjemný pocit z hezkého čtení, ale z nějakého důvodu chtějí vědět, jak je to doopravdy. Chtěl jsem k tomu sem připsat pandán, o umění vyprávět příběhy a o tom, že na dobrém příběhu je 20% reality a 80% talentu vyprávět.

Jenže se věci seběhly jinak.

Od léta se nestarám o Bloguje, o chod se stará, a velmi dobře, Hekko. Mou nevděčnou rolí je být jakýmsi "vrchním ideologem" a určovat směr vývoje a podobné obecné plky. Hekko po mně, chudák, zdědila nejen příšerný kód, ale i některé vosiny v zadku. Jednou z těch vosin je AntiHulánův blog.

S AntiHulánem jsme měli výstup už zhruba před rokem. Tehdy si Radek Hulán stěžoval, a celkem oprávněně, že AntiHulánův blog slouží jako místo, kde si frustráti vylejvají svůj vztek. Měl pravdu – komentáře o tom, jak je třeba Hulánovi cosi "ručně" vysvětlit byly téměř na denním pořádku. Tehdy jsem rozhodl šalamounsky: Když Antihulán tvrdí, jak mu jde o věcnou polemiku s Hulánovými názory, nechť tedy věcně polemizuje, ale ať nedává prostor podobným splaškům v diskusi. Antihulán je inteligentní člověk, takže pochopil, a diskusi moderoval...

Nestaral jsem se o to, věřil jsem, že vše funguje tak jak má, že AntiHulán píše své polemiky s Radkovými články a že nechává jen komentáře slušné a k věci. Navíc jsem měl i jiné starosti, než se zabývat jedním monomanickým blogem. Osoba Antihulána, s nímž jsem měl tu čest poznat se i "mimo blog", byla pro mne dostatečnou zárukou, že udrží věci v korektní rovině a věřil jsem, že dokáže celou takto vyhraněnou záležitost ukočírovat. Být to kdokoli jiný, tak neváhám a mažu, to jen na okraj.

Zjevně jsem se mýlil. Asi přímo z povahy věci plyne, že cokoli, založené na ostrém vymezení vůči jedné osobě, zákonitě přerůstá v nenávistný hon na dotyčnou osobu. Před nedávnem jsem se o tom přesvědčil, když jsem zjistil, že Antihulán komentuje článek o Hulánově dceři. Ironicky si v něm utahoval z malé holky a v komentářích pak nechal slovní útoky a zmínky o "überdcerách" a "princeznách magistrových".

Bože můj, co má tohle společného s proklamovanou "názorovou protiváhou", co to má společného s "polemikou"? To je normální prachsprostý hon na člověka... A je jedno, jestli jde o Hulána nebo Husáka, je to nechutný osobní hon!

Takže jsem vyzval Antihulána k tomu, aby začal dodržovat pravidla slušného chování nad rámec Pravidel užívání Bloguje.cz. Nemám nic proti tomu, že komentuje Hulánovy články, nemám nic proti "antiXXX" blogům, ale jsou určité meze. V případě podobných antiblogů by jimi měly být zmínky o rodině, majetku či osobě.

Nějak jsem se nedočkal odpovědi, tak jsem z pozice vedoucího celého projektu musel rozhodnout, co dál. Na jednu stranu je psaní blogu, který komentuje něčí názory, naprosto legální a legitimní a coby Bloguje se stavíme za tyto blogy a chráníme je před výhrůžkami. Na druhou stranu se z Antihulánova blogu stala zcela viditelně stoka a kanál pro frustrace lidí, kterým sám autor, bohužel, nejen nebrání, ale leckdy je i provokuje. Navíc se svým článkem o dceři Radka Hulána dostal zcela za hranici přijatelné opozice... Nenávidět Hulána je jedna věc, ale tahat do toho jeho dceru je normální svinstvo.

Nemohu se postavit do velmi oblíbené pozice "morálního relativisty" a položit otázku Kdo rozhodne, co je za hranicí a co ne?, i když je to velmi lákavé. Spousta lidí to jistě ráda udělá – nebo alespoň ráda zkoupe mě za to, že jsem to neudělal. Jenže já rozhodnout musím, ať si pan Petr z Mariánských Lázní myslí co chce, ať se ohání slovem "cenzura" až doalelujá... Tak tedy rozhoduji:

Pokud chce někdo na Bloguje provozovat blog, jehož zaměřením je ostré vymezení vůči konkrétní osobě, musí dodržovat pravidla nad rámec běžných pravidel užívání, zejména pak se vystříhat žalovatelných výroků, osobních útoků nebo jakýchkoli zmínek o věcech nesouvisejících, zejména pak o rodině a majetku. Rovněž je plně a bez výhrad odpovědný za komentáře, které se na jeho blogu objeví, a ručí za to, že ani v nich nebude dán prostor k útokům na osobu, rodinu či majetek toho, s nímž je vedena polemika.

Antihulán dostal jasné varování a zablokoval jsem komentáře na jeho blogu. Antihulán proklamuje, že mu jde o "věcnou polemiku s rADovými nesmysly" – může ji vést dál. Komentáře davu měly evidentně k věcné nebo slušné polemice daleko, takže není důvod, aby na dotyčném blogu byly. Jejich zrušením se jistě úroveň polemiky pozvedne a věřím, že Antihulán si rychle vydobyde pozici věcného a informovaného oponenta a že blokace komentářů bude ku prospěchu věci.

Teď ještě očekávám řev "postižených", kteří se sesypou na provozovatele s řečmi o cenzuře a "osobování si práva posuzovat co je snesitelné a co ne".

A tím jsem se pomalu dostal k tématu z nadpisu článku. K morálnímu relativizování a kladení podobných otázek, jako "kdo rozhodne, co je špatné...". Na Bloguje jsem musel mnohokrát rozhodnout podobné otázky, a často se mi pak dostalo výtek od relativistů: "Kdo jsi, že si osobuješ právo rozhodovat?"

Dokonce jsem na to téma sepsal před časem článek, ale pak jsem ho nevydal. Zmiňoval jsem se o tom... Teď je ovšem příležitost, takže zde je:

---

Dilema a autorita.

Lidi, co to s váma je?

Ptáte se: "Kdo rozhodne, co je dobré a co špatné?"

"Kdo rozhodne, jaké umění má být podporováno a jaké ne?"

"Kdo rozhodne o tom, která hudba je kvalitní a která ne?"

"Kdo má právo posoudit dobro a zlo?"

Copak se musíte PTÁT, kdo má právo to rozhodnout?

Copak vy to nepoznáte sami?

Jeden každý člověk přeci musí poznat, co je dobré a co zlé.

Proč se tedy ptáte na to, kdo má právo o tom rozhodnout?

Vy sami to právo máte!

Ztratili jste ho snad, zahrabali jste ho do pochybností a strachu z jednoznačnosti?

Já to právo mám, já mohu posoudit, já mohu rozhodnout.

Vy jste to právo měli taky.

Zahodili jste ho a teď se ptáte kdo ho má?

Brzy přijde někdo, kdo vaše právo rozhodnout mezi dobrem a zlem vezme do svých rukou.

Voláte čerta a čert se vám ozve!

Nemůžete se dohodnout na tom, kdo rozhodne?

Rozhodnu já!

Proč já?

Protože dokážu rozhodnout!

Jak vím, že já dokážu a vy ne?

Protože já jsem rozhodl a vy ne!

Co když se mýlím?

To se může stát.

Chcete rozhodnutí?

Pak musíte přijmout to moje, i když může být mylné!

To je vaše daň za neschopnost převzít tíhu rozhodnutí a následků.

Dne 22.10.2007

Twittni

Přidej do: asdf.sk StumbleUpon Toolbar Stumble It!

Komentáře

[1] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 15:48:39 [X] [D]
"cokoli, založené na ostrém vymezení vůči jedné osobě, zákonitě přerůstá v nenávistný hon na dotyčnou osobu" -- děkuji moc za pochopení této situace a za řešení. Vážím si toho.

Možná by pomohlo rovněž "odtajnit" autora tohoto nenávistného honu na člověka, tedy antihulán webíku. Nakonec postačí si udělat drobné "whois" na jeho doménu...

Sám nerozumím tomu, proč se někdo stane psychopatem, jako je dle mého názoru Milf, neznám takovéto lidi z mého okolí, a jsem tím i po těch letech stále dost překvapen. Na druhou stranu, pokud má člověk 10.000 čtenářů denně, dá se asi očekávat, že jeden psychopat (postižený obsesí) se tam vyskytne a (zatím) není zavřen v léčebně.

Trošku nadlehčeně jsem k tomu něco napsal zde:
http://radekhulan.cz/item/radek-hulan-versus-john-c-dvorak

Uvidíme, co na to Milf. Kdysi jsem jej považoval (4 roky dozadu) za mírně inteligentního (byť zaujatého) člověka, ale dnes mám pocit, že prostě musí trpět nějakou psychickou poruchou, nebo obsesí, kdy si svoje vlastní prohry ventiluje na .. mé osobě. Zjevně jej to uspokojuje, a je nešťastný, když já jsem šťastný :-)

Jeho "oponentura" spočívá zásadně v tom, že na mé "1+1=2" on napíše "Blbost! Hovno! 1+1=17", a k tomu pár komentujících zakomplexovaných sráčů doplní hromadu vulgárních nadávek.

Milfe, běž se léčit. Takto těžká obsese a nenávist už je psychiatrická diagnóza a nemáš co dělat mezi běžnými lidmi.

[2] (tangero - Mail - WWW) 22.10.2007, 16:03:14 [X] [D]
Je to prosté. Na otázku: Jakým právem jste se tak rozhodl je jediná odpověď. Právem administrátora, který se rozhodnout může a také musí.

Kdyby se takhle rozvášnil na svém webhostingu, byla by to pro tebe jiná...

[3] (@Teo - WWW) 22.10.2007, 16:04:42 [X] [D]
Ale fuj! Nezbývá než nastolit rovnováhu: rADo na hRAD!
Můžu to tak nechat? ;)

[4] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 16:06:08 [X] [D]
[2] Kdyby se takhle rozvášnil kdekoli jinde, tak je to tzv. "Problém Někoho Jiného". :)

[5] (letinka ) 22.10.2007, 16:43:41 [X] [D]
Ahoj Radku, nemůžu s tebou souhlasit v tom, že každý, kdo se v nějaké oblasti projevuje poněkud fanaticky, musí být nutně psychopat.Mám zkušenost, že takto se mohou občas prezentovat i géniové.;) Na skutečnost, že se Antihulán míří do stoky, jsem upozorňovala i v komentářích u jeho spotů, takže plně chápu Arthurovo rozhodnutí a považuji ho za velmi rozumné. Jen co se odtajňování týká - k čemu je podle tebe dobré? Chceš snad na někoho na oplátku pořádat hon ty?;)

[6] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 17:02:23 [X] [D]
[5] "anonymům" se řve mnohem snadněji...

Milf je neuvěřitelný *slaboch*, bojí se uveřejnit svoje pravé jméno, bydliště a telefon (z tohoto pohledu jsi slaboch i ty, ale protože nikoho nepomlouváš, není to až tak kritické).

Umí jen "řvát ze zákrytu", pomlouvat a šířit anonymní nenávist. Dle mého osobního názoru je to lidský odpadek. Tedy, ať si je co chce, já nejsem fanatik, abych proti nějakému lidskému odpadku "bojoval", ale když tím trpím já a moje rodina, získává to zcela jinou dimenzi.

Uvidíme, poslal jsem mu email, kde jsem jej normálně a slušně požádal, ať od svých obsesních aktivit jednou provždy upustí. Rád řeším věci nejprve "klidně", než se sáhne k jiným prostředkům...

[7] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 17:08:38 [X] [D]
[6] Bývá zvykem, že dáma si sama rozhodne, komu dá svůj telefon a komu řekne kde bydlí ;)

[8] (tangero - Mail - WWW) 22.10.2007, 17:14:41 [X] [D]
[6] Ono to je Radku jednoduché, ty neděláš nic jiného, než co vytýkáš Milfovi. Publikuješ smyšlenky, provokace. Někdy i užitečné informace. Zdaleka ne vždy.

Kdybys chtěl příklad (abys neříkal, že prázdně křičím), není to tak dávno, co jsi psal o krachujícím Apple, kterému se propadají akcie a který brzo přijde na hunt. Dneska jsou akcie Apple na rekordní hodnotě. Tvoje tvrzení by se dalo vyložit jako záměrná lež, nenávist nebo jen prostě neznalost? Kdo ti věřil, přišel o 120 dolarů na akcii. Poškodil jsi ty lidi záměrně? Z neznalosti? Nebo jen ze svojí hlouposti? Proč jsi to napsal, když to už tehdy zjevně nebyla pravda? Takových příkladů by se u tebe u tvých oblíbených kritických článků daly najít desítky. Asi proto si o tobě lidé myslí, co si myslí. Včetně Milfa. Což nemá nic společného s tím, že navážet se do rodinných příslušníků je hnus.

Proč by měl někdo povinně publikovat svoje nacionále. Jsme na internetu, virtuální identita Milfa i Letinky je zcela postačující. Nemyslím, že Artur s ní měl nějaké problémy a slušní lidé zřejmě stejně tak. Dávat kontakty na sebe a svou rodinu, to už chce asi trochu důvěry a na to internet není nejlepší. Že to někdo dělá neznamená, že musí každý.

[9] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 17:24:48 [X] [D]
[8] měl by ses naučit lépe číst.

O Apple jsem napsal pár článků (zhruba 15 z 1500 celkem, tedy cca 1%, skoro nic), ale pouze o technické (ne)"dokonalosti". Technická (ne)dokonalost a prodejnost tupým masám / cena akcií je zcela jiná věc. Apple má skvělý marketing, a to dělá cenu jeho akcií, nikoliv technika. Pokud to někdo chápe jinak, je to blázen a jen ať prodělá.

Osobně vlastním akcie AAPL, GOOG i další ;-)

Jinak Milf je postižen obsesí, které věnuje 100% času. Normálně bych mu nevěnoval ani řádku, ale problém je, že na sebe nabaluje další psychopaty, a ti už poté škodí. Milf je nula, ale deset nul už je dav...

[10] (Roj - WWW) 22.10.2007, 17:28:26 [X] [D]
[6] Odhalit identitu Milfa je dost jednoduche. Kdyby se opravdu bal, abychom ji nikdo neznali.
BTW: Zaver [6] nesvedci nic positivniho ani o dusevni vyrovnanosti pisatele podepsaneho jako "Radek hulán".
Ja byt skutecnym Hulanem, asi bych pozadoval smazani ;-)

[5] Odtajnovani? Nekdo neco odtajnil? Kdo? Kde? Mne to zas nerekli... ;-)

[11] (letinka ) 22.10.2007, 17:28:58 [X] [D]
Já ti rozumím Radku.:) Chápu že to můžeš vnímat jako slabost či srabáctví.:) Lidé jsou různí a každý to cítíme jinak. Já si například myslím, že mít ve vlastních rukou rozhodovací práva o tom, jaké lidi si pustím do svého reálného světa, je spíš otázkou rozumu a odpovědnosti než výrazem slabostí. Slabost a sílu člověka pak měřím úplně jiným metrem.;) Nicméně zpět k Milfovi. Máš jistě pravdu, že někteří anonymové se chovají hůř, ale neřekla bych, že právě Milf patří mezi ty, kteří by se za své chování na netu styděli. Ostatně ty jeho jméno znáš už dlouho a nevšimla jsem si, že by ho to v něčem brzdilo. Proto mě zajímalo k čemu by bylo dobré pídit po jeho totožnosti.:)

[12] (letinka ) 22.10.2007, 17:30:38 [X] [D]
Roji buď klidný k veřejnému odhalení nedošlo.:)

[13] (tangero - Mail - WWW) 22.10.2007, 17:31:35 [X] [D]
Umím číst dobře. Napsal jsi mimo jiné: "Apple kolabuje, cena akcií se zhroutila z na za pouhý jeden měsíc, a otázkou je, zda je tento propad již ukončen.” článek se jmenoval článek Apple umírá. Neříkal jsem to? a jeho URL bylo http://radekhulan.cz/item/apple-umira-nerikal-jsem-to - už jsi ho smazal poté, co jsem nesmysly z tohohle článku kritizoval už dříve. Ale neboj, najde se zálohovaný.

Právě to, jak se snažíš měnit realitu podle svého, je hnus a proto tě mám za lháře. Víš, že jsi to napsal, že to bylo špatně, tak to smažeš bez vysvětlení a do očí mého prohlížeče mi budeš drze tvrdit, že jsi to nikdy nenapsal :) Hm...

[14] (Roj - WWW) 22.10.2007, 17:33:36 [X] [D]
Ty, tangero, ty toho Hulana ctes? On ma nejaky blog? Hod mi sem link!
Jestli teda pise nesmysly, proc si ho nevyradis ze ctecky? :-)

[15] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 17:35:37 [X] [D]
[13] no vidíš, a já tě mám za tlustého fanatického středně hloupého Apple pomatence ;)

[16] (Roj - WWW) 22.10.2007, 17:36:16 [X] [D]
[12] Ja vzdycky prijdu ke vsemu pozde :-)

[17] (dgx - WWW) 22.10.2007, 17:40:34 [X] [D]
Hehe, to je hezký, napsat pod anonci sloupku o bláznech, co se snaží odhalit identitu autora proti jeho vůli, že neuvádět jméno a telefon je projevem slabošství :-)))

[18] (tangero - Mail - WWW) 22.10.2007, 17:40:47 [X] [D]
[15] Nepoužívám čtečku. Link si najdeš jistě sám. Čtu všechno, co se vybraných témat týká, protože si to moje profese žádá. I nesmysly.
[16] No vida, to o mně máš lepší mínění, než jsem si myslel. A už jsme u toho zase - osobní útoky, když nevíme, kudy kam ... a ty budeš kritizovat Milfa, že se u tebe snížil k osobním útokům? Wow, Vista Baby :)

[19] ( #13 - WWW) 22.10.2007, 17:43:45 [X] [D]
Já fakt nechápu, co vás to všechny (např. [13]) tak žere, že někde nějaký Hulán něco píše. Vůbec nerozumím tomu, proč tomu antihulánovi vadí, že mu Radek smaže komentář. Přesně jak napsal Lokutus -- snad ten komentář píšu pro autora, ne pro masy. Copak jsem snad mesiáš, abych se dožadoval práva na komentování a práva na pravdu? Ubohé.

[20] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 17:44:20 [X] [D]
[19] kdepak človíčku, TY sis začal osobně napadat, nemůžeš argumentovat veřejně s někým, kdo má vyšší IQ než ty a neztrapnit se přitom ;-) Já jen reagoval...

Co z toho vyplývá? Jsem hodný člověk a blbě neurážím jako první. Až jako druhý...

[21] (Roj - WWW) 22.10.2007, 17:47:50 [X] [D]
[19] Ja ctu jenom holky. Neni treba Hulan ve skutecnosti baba?

Zajimava otazka? Znate ho nekdo osobne? Momentik, vypatram ;-)

[22] (Roj - WWW) 22.10.2007, 17:52:59 [X] [D]
[20] Ja komentuju vzdy pro masy :-) Nemuzu prece komentovat pro nekoho, koho ani neznam?? Dneska si clovek nejni jisty ani pohlavim :-)

[23] ( #13 - WWW) 22.10.2007, 17:54:08 [X] [D]
[23] No jo, Roji. Každá ale ví, že ty jsi tak trochu speciální případ, ne? ;)

[24] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 17:55:38 [X] [D]
[11] ano, Milf se za své chování nestydí (přestože se mu všichni inteligentní lidé smějí), a právě proto bych si jej dovolil označit za psychopata. Založit si nenávistný webík a pořádat pár let "hon na Hulána", včetně Silvestrovské půlnoci, není opravdu normální, a ne-psychopatický člověk to prostě nedělá. Má jiné zájmy...

Zjevně svoje úsilí neustále stupňuje s tím, jak je neúspěšný. Hrozby likvidací, nadávky, pomluvy. Zastaví se třeba, až jeden z jeho následníků někoho zabije?

Osobně si nemyslím, že se Milf změní. Je to psychopat, co jej vzrušuje nadávat celebritě. Ledaže by se dal léčit... Jako psychopat si dá na chvíli pokoj, poté v něm ale zase začne hlodat nenávist.

[25] (Roj - WWW) 22.10.2007, 17:58:31 [X] [D]
[25] Proc si teda Milf nenasel nejakou celebritu?

[26] (tangero - Mail - WWW) 22.10.2007, 18:04:05 [X] [D]
[21] Ale já tě neurážel, jen jsem konstatoval fakta, že nejsi jiný, než jak popisuješ Milfa (já ho neznám, takže usuzuju jen z popisku). A přiložil jsem důkazy, protože vím, jak nerad máš, když někdo něco tvrdí bez důkazu. Takže cokoliv o něm píšeš charakterizuje i tebe. Zejména tebe, protože to vychází od tebe. Nikde nebylo nic osobního už proto, že osobně tě prakticky nezná a nechci znát.

A proti lidem s vyšším IQ neargujentuju, nic jsem tady proti Letince ani Arturovi nenapsal přeci! :)

[27] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 18:04:39 [X] [D]
[26] správná otázka ;-) Také to nechápu, pro některé děti je "celebritou" i jejich paní učitelka, jinak zcela neznámá...
http://radekhulan.cz/item/radek-hulan-versus-john-c-dvorak

[28] (Roj - WWW) 22.10.2007, 18:06:38 [X] [D]
[27] Myslis si, ze ten clovek chape vyznam pismen "IQ"? Neprecenuj ho! :-)

[29] (tangero - Mail - WWW) 22.10.2007, 18:08:22 [X] [D]
[29] CHápe, ale plete si to s jinou zkratkou Page Rank ...

[30] (letinka ) 22.10.2007, 18:32:13 [X] [D]
[25] Radku já si nemyslím, že se mu všichni inteligentní lidé smějí. Jistě nejsem génius, ale hloupá taky ne. A musím říct, že vnímám Milfa jako chytrého kluka. Což mi nebrání v tom, abych řekla, že se mu původní záměr být tvým korektním oponentem, dle mého názoru, pořádně vymkl z rukou. Na tom, že někdo má chuť vyjádřit svůj názor, pokud je mu předkládáno něco s čím nesouhlasí, není myslím nic patologického. Tuhle potřebu má ve větší či menší míře většina z nás. :) Jenže oponovat komukoliv korektně a věcně předpokládá kromě určitého objemu znalostí i určitou dávku respektu. A pokud respekt v jakékoliv diskusi úplně chybí, stane se z ní dříve nebo později jen kyblík splašků. Tak jako z Antihulána a z mnohých jiných rozhovorů. ;)

[31] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 18:32:45 [X] [D]
Ú-žas-né! :)

Ta diskuse téměř nemá chybu... Rád bych se zeptal, jaký je rozdíl mezi označením "arogantní sobec" a "středně tlustý pomatenec"? (pardon, nechci dohledávat doslovné znění a tohle mi přijde takové poetičtější) ;)

Takže bych prosil: Již žádné další osobní komentáře na téma "kdo koho považuje za koho" a diskusi veďte pokud možno v rovině obecné. Pokud tedy vůbec je o čem diskutovat...

Děkuji

[32] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 18:35:41 [X] [D]
PS: Číslování zhruba od komentáře 16 je šouplé, poniváč Letinka cítila potřebu upozornit na fakt, že nedošlo k odhalení, rovnou dvakrát! ;)

[33] (Lokutus - WWW) 22.10.2007, 18:57:57 [X] [D]
Ehm ehm, já bych jen tolik, že souhlasím s tvůrcem a duchovním taťkou bloguje.cz a plně stojím za jeho stanoviskem. Tedy esli to nejni moc offtopic.

Teďka jdu zkontrolovat všechny antiDent blogy, jak se to tam ROJí. :-D

[34] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 19:19:10 [X] [D]
[25] mám na to jiný názor. Založit svůj webík na pomlouvání jedné osoby je obsese a psychopatické chování. Ten člověk potřebuji odbornou psychiatrickou pomoc a nikoliv "pochopení". Tečka.

Nicméně, není to zábavné, tato virtuální realita? Hromady "nicků" A, B, C a D se tu hádají o nesmrtelnosti chrousta :-)

[35] (@Teo - WWW) 22.10.2007, 19:20:17 [X] [D]
Proč jen mi některé nabubřelé komentáře připomínají jinou celebritu s vysokým áj-kjů... JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr. Henryka Laholu? ;)

[36] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 19:22:22 [X] [D]
[34] "potřebuji / potřebuje" - solidní překlep :-))

[37] (Milf ) 22.10.2007, 19:28:08 [X] [D]
Tak vy tu o koze a koza už za dveřmi. Nevím, padl zde můj nick tolikrát, že snad odpovím na všechny naráz. Snad se to zde i zobrazí, už nevím co se (ne)smí.
Co se týče anonymity, tak na té jsem nikdy nestavěl. Není to můj styl, odmítám ho u druhých. S jednou výjimkou - když mě týpek chtěl počkat na letišti, aby mi rozmlátil hubu. Agresivní hovada nemusím (a Radkovi Hulánovi (byť by to z jednoho komentáře výše mohlo vyznít) jsem nikdy nic takového nesliboval). ;-)
Kdo Milfa znát chce, zná ho (měl již příležitost). Že zrovna Radek Hulán bude odhalovat moji identitu, když mu ji před časem sdělil můj advokát, to mě s odstupem času překvapuje (ano, Radku, představ si, jsem to pořád já).
Možná by stálo za zmínku uvést, že mě Martin Malý upozornil a nedočkal se reakce, protože zvolil komunikační kanál, kterému neholduji. Jinak bych zareagoval mnohem dříve (mám ve zvyku okamžitě), nikoliv se zpožděním několika dní (a možná by nebyl sepsán tento článek, kde jak se zdá, Martin potřebuje podpořit své rozhodnutí - nepotřebuješ, pochopil jsem a akceptoval právě dnes).
K diagnózám, které zde zazněly na moji adresu, se nebudu vyjadřovat. Snad jen tolik, že vše co jsem kdy na adresu Radka Hulána utrousil, zopakuji mu tváří v tvář (to by mohla být show :-D).
Byl pro mě, je a zůstává nadále arogantním hovadem, a může mi klidně sponzorovat ústavní léčbu.
Děkuji za pozornost a někdy třeba napočtenou. ;-)

[38] (Milf ) 22.10.2007, 19:39:46 [X] [D]
A ještě si dovolím dodatek závěrem: To, že mnozí z vás svojí ignorancí tolerujete lži Radka Hulána, nemůžete chtít po všech ostatních. Takové nároky na nás citlivější nemůžete klást. ;-)

[39] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 19:52:51 [X] [D]
[38] ó, ještěže je tu náš mesiáš, který nám všem (deseti čtenářům antihulána) vysvětlí, že 1+1 není 2, ale zásadně a jenom 17 :-))

O tom se přece nikdo nebaví. Pokud máš na nějaký článek jiný názor, přednes si svoji variantu reality (ne, opravdu neexistuje jen "jediná pravda"). Ale pokud celý svůj webík směřuješ k tomu, že prezentuješ jen lži, pomluvy, nadávky, výhrůžky a exkrementy frustrátů, tak je to problém. A je to problém proto, že řada těch frustrátů se radikalizuje, a ty za ně máš přímou zodpovědnost.

Pokud bys dále psal, jak miluješ ATI (a já preferuji NVIDII), nikomu to nebude vadit. To je košer. Jiný pohled na věc (dle mého názoru u tebe zcela lživý, ale na tom opravdu nesejde). Protože ty děláš primárně něco zcela jiného - pomlouváš, nenávidíš, závidíš, nadáváš. To není "konstruktivní opozice", ale obsese frustráta.

K tématu jsem se vyjádřil na 200%, dále není co komentovat.

[40] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 20:00:03 [X] [D]
[37] Ocenil bych, Milfe, kdyby ses dokázal oprostit od sarkasmů a na rovinu uznal, že tahat do tvé osobní antipatie vůči Hulánovi jeho dceru bylo za hranicí únosnosti... Jsi dost inteligentní na to, abys to pochopil - i bez toho, že ti to někdo extra napíše. Píšeš, že je ti protivné anonymní vyhrožování - a přitom jsi takové komentáře na svůj blog pustil. Tam ti nevadilo?

Mimochodem víš moc dobře, že antihulan byl tolerován za určitých podmínek, které jsme si stanovili, a jednou z těchto podmínek bylo, že se na antihulánovi nebudou objevovat osobní útoky... Tuhle podmínku jsi zcela evidentně porušil. Takže si prosím přestaň třepit ústa.

K těm věcem, co píšeš v posledním článku, se vyjádřím zvlášť.

[41] (Milf ) 22.10.2007, 20:19:07 [X] [D]
[40] Ke dceři se už nebudu vyjadřovat, je to hrách na stěnu.

Co se týče pouštění anonymních komentářů, nemáš pravdu. Jednou jedinkrát bylo Radkovi vyhrožováno fyzickým napadením. To bylo v době, kdy jsem ještě nemohl ovlivnit, kdo jaký komentář odešle. Toť vše. Nikdy více už takový další NEdostal prostor. A jen jeho autor může potvrdit, že jsem ho od dalších podobných komentářů odrazoval a upozornil.

Že se někdo vyjádří, že kdyby stál ve stejné frontě jako dáma, která pro naši společnost nemá žádný valný užitek, tak by Radkovi vrazil ... to již neberu jako hrozbu fyzickým útokem.

Co to je osobní útok? Když člověka, o kterém si myslím, že je blb, označím blbem, to je osobní útok? Jak se tedy mohu vyjádřit? Když mi Radek Hulán letadlo opravdu nepřipomíná, mohu o tom napsat? A mohu otevřeně sdělit, co mi ve skutečnosti připomíná? .... také ne? No, tak nic. Konec.

Ad vyjádření zvlášť - to snad ani nemusíš.

[42] (Milf ) 22.10.2007, 20:33:05 [X] [D]
[39] Jsi naprosto mimo, vůbec jsi nepochopil. Je mi úplně ukradené, jestli je lepší to nebo tamto. Je mi šumák, co používáš ty, co používám já, nemám potřebu se srovnávat. Vadí mi, jak opovrhuješ těmi, kteří nejsou v jedné linii s tebou. Tímto svým provokováním burcuješ lidi k nenávisti. A já prostě nehodlám přehlížet tvé vyvyšování se nad druhé, ba co víc, když ani nemáš pořádně čím.

Přestaň se ohánět počty. Tvůj problém je v tom, že netvrdíš, že 1+1=2, ani 10, ... v 85% tvrdíš, že (dle tvého názoru) je správný výsledek 5. Je fajn, když se najde obětavec, který nás naučí správně počítat. U těch tvých blábolů ovšem prostor nedostane. Neumíš se s tím vyrovnat, že jsi mimo. Tvá ostudná vystupování v mnohých (i odborných) diskusích je radost pročítat. Studem bych se propadl na tvém místě, když tě nějaký zběhlejší usadí. Těžko se ti polyká. Přesto to jinde zkusíš znovu. A nakonec jsi už pyšný jen na patičku, kterou můžeš tahat za sebou na konci svých mimóz. Už mi prosím v e-mailu nepiš nic o sebevědomí. Děkuji, opravdu nechci.

[43] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 20:34:33 [X] [D]
[41] A člověče, víš že musím? Ono mi to totiž nedá... Já požadoval, aby ses vyhnul napříště jakékoli zmínce o rodině či majetku, a abys nedal prostor "ulici". Tedy nic, co by tě omezovalo v tom, co oficiálně tvrdíš, tedy že ti jde o místo k věcné polemice.

Tys to označil za svazující. Navíc píšeš, že za těchto podmínek (rozuměj "bez osobních útoků a zmínek o rodině" a "bez prostoru pro urážky v komentářích") nemůžeš pokračovat. Takže se chci zeptat: V čems chtěl pokračovat, že ti v tom tyhle podmínky zabraňují?

[44] (Radek Hulán - Mail - WWW) 22.10.2007, 20:38:25 [X] [D]
[42] Obsah tvého webu není "opozice", ale "kopání do Hulána". Kdybys chtěl skutečně založit web, kde budeš odborně komentovat mé články, tedy bez kopání, bez nadávek, bez osobní nenávisti, budu potěšen a nadšen!! Kdo by neuvítal odbornou kritiku. Já rozhodně ano...

Jenže ty nekritizuješ /odborně/, jen hledáš příležitosti, ať už jsou či nejsou, kde si kopnout, ať už jsem to já, či malá holka. Osobně napadáš, pomlouváš. A v tom jsi mimořádně odporný jako člověk.

Kdybys byl seriózní web, klidně na něj odkážu z WELL.DONE. Miluji feedback. Jenže praxe prokáala, že ty feedback neumíš. Jen kopeš...

[45] (Milf ) 22.10.2007, 20:51:50 [X] [D]
[43] Co jsi napsal víme Ty a já (a dva další v kopii). A za svazující považuji ten pocit, kdy něco napíši, schválím komentář, a budu se "třepat strachy", jestli jsem opět nepřestřelil, jestli mám stejné měřítko jako admin, ... a to už nemá význam.

Tvé rozhodnutí jsem přijal jako od autority. Máš možnosti rozhodovat, akceptuji. Nejsem s ním ovšem ztotožněn. A to je tak zásadní rozpor, že už opravdu nevím, co na blogu ještě mohu a co už nikoliv. A ten meč visí tak nízko, že už ten čas na bloguje.cz trávit nehodlám. Psal jsem to v e-mailu.

[46] (letinka ) 22.10.2007, 20:55:17 [X] [D]
Milfe tys chtěl bojovat proti nenávisti, chtěls vytvořit místo, kde bude možné Radkovi oponovat. Místo toho jsi vybudoval jen další netový flek, kde to nenávistí čpělo na hony a o rozumný názor člověk sotva zakopl. Nemluvě o tom, že u spotu o Radkově dceři už ti i tvůj věrný čtenář a spolupracovník napsal, že je to silně mimo. Můžeš mi věřit, že je mi to upřímně líto, protože si myslím, že Radkovi by věcná a korektní oponentura velmi prospěla.

Navezl jsi se výše do Martina, přesto, že víš velmi dobře, že za tebe opakovaně vyžíral problémy jen, abys mohl v Antihulánovi pokračovat. Přesto, že mohl z moci úřední celý blog smáznout a neřešit, programoval ti schvalování komentářů a lámal si hlavu, jak ti ponechat možnost publikování a přitom vyselektovat z bloguje ty verbální zvratky. Možná by ses měl na chvíli zastavit a zapřemýšlet, jestli se i tobě v tom spravedlivém boji, někam neztratila elementární lidská slušnost. A prosím, abys tento můj komentář nebral jinak než jako věcnou připomínku. Děkuji.

[47] (Lokutus - WWW) 22.10.2007, 20:57:11 [X] [D]
OT: Jakej je rozdíl mezi killcement.php a killcement2.php, zde znázorněn jako [D] ?

[48] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 20:59:10 [X] [D]
[45] Nedělej z toho melodram, prosím, jaké "nevím co mohu a nemohu"? Víš to moc dobře: Žádné osobní výpady, žádné útoky na rodinu, žádné zmínky o majetku. Jsi dost inteligentní na to, abys rozpoznal meze a věděl, že pokud si nejsi jist, tak je lépe "nepustit". Ale pokud je to pro tebe "nízko zavěšený meč", pak tedy dobrá...

[49] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 21:00:54 [X] [D]
OT: [47] killcement2, zde též jako déčko, je totéž co killcement, jen to komentář nesmaže, ale vloží místo něj "SMAZANÝ KOMENTÁŘ" - to v případě, že se mezitím diskuse posunula, aby se nerozhodilo číslování (ano, přesně tak, jak jsem to udělal, blb, tady) :)

[50] (Milf ) 22.10.2007, 21:03:23 [X] [D]
OT: omlouvám se, ale zkusím to takto veřejně, snad procitne.

Radku Huláne, za dnešní den jsi mi poslal již několik e-mailů, jeden dokonce s výčtem všech informací, co o mě víš/máš (asi nějaký způsob zastrašování nebo co ;-) ). Naznačil jsem ti slušnou formou, ať mě dále neotravuješ, dosáhl jsi již svého.

Proč mi komentář [44] přišel ve shodném znění e-mailem, když si jej mohu přečíst zde? Je opravdu třeba si nastavit filtr? Snižuješ se k praktikám, na které jsem za celou dobu stání v čele antiHulán hnutí nesáhnul? Procitni už dnes.

[51] (Lokutus - WWW) 22.10.2007, 21:06:46 [X] [D]
[49] Gud gud, ale nebylo by lepší při killcementu jen přečíslovat jednotlivé cementy?
Jen se ptám.

[52] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 21:09:05 [X] [D]
[51] Bylo by to moc jebáního s textem... Představ si diskusi se stovkou komentářů, ze které smažeš jeden. Procházet všechny, hledat jestli tam nejsou odkazy, přečíslovávat je... Brr... :)

[53] (shadius - Mail ) 22.10.2007, 21:18:27 [X] [D]
[46]ano co se týče té nebohé hulánovi dcery, byly reakce docela silně mimo a já se na tom nehodlal podílet :) ono vyvracet Hulánovi bláboly o GPU,CPU, okolních lidech a jeho světonázory vůbec je jedna věc,ale osobní výpady jsou věcí druhou (snažil jsem se jich vždy vyvarovat i přes to, že o mě osobně velevážený mistr napsal že "mám malé IQ a neumím logicky myslet"-já osobně si osobní výpad už lépe přestavit nedokážu, viď rADo ;) ).Nevím, nepovedlo se mi milfa a naše čtenáře přesvědčit o tom, že zatažení rADovo dcery bylo špatné, už jenom proto, že se tím milf až nebezpečně přiblížil rADovi samotnému, čili tomu,kým tak opovrhuje. Ale nechápu,proč tu rADo hovoří o kopání,závisti,nenávisti, atd. Já rADa nenávidím,nezávidím mu. Směji se mu do tváře. Vyvracím jeho články lehkostí pírka a baví mě to.Víte, ono když vidíte jeho nebohé ovce s vymytými mozky (jeden takový exemplář znám a řeknu vám,není to pěkný pohled),chce se vám zvracet. Antihulán tohle chtěl změnit a doufám že si za tímto názorem stojí i teď. Převracet lži v pravdu. Já to chci také. Proto i teď, poté co ( dle mého subjektivního názoru) trochu s Hulánovo dcerou přešlápl, stojím za ním. :)

[54] (Milf ) 22.10.2007, 21:20:29 [X] [D]
[46] Skončil jsem, stačí takto? Pochybil jsem, byl jsem zpraven o svém pochybení, nejsem schopen si ho sám doznat, odstupuji ze scény. Konec seriálu.

Pokud jsem se výše navezl do Martina, omlouvám se mu.

[48] Shoda.

Může mi prosím ještě někdo zhodnotit, když o někom sdělím, že je arogantní sobec, je to osobní útok? Jak bych měl dotyčného charakterizovat, chci-li? A nebo nemám mít šanci se vyjádřit k situaci, kdy se jako arogantní sobec zachová? Opravdu teď nevím.

[55] (shadius - Mail ) 22.10.2007, 21:21:08 [X] [D]
chybka se vloudila:"Já o sobě nemohu říct,že ho nenávidím,nezávidím mu. "-tak měla být věta v předchozím příspěvku :)

[56] (Lokutus - WWW) 22.10.2007, 21:25:04 [X] [D]
[53] Dobrá diskuse, ale začínám mít pocit, že se antiHulán přesunul sem.

[57] (letinka ) 22.10.2007, 21:36:28 [X] [D]
[54] Když ti řeknu, že si myslím, že nikdo nechtěl, abys sbalil kufry, změní to něco? Napadlo tě, že šlo třeba jen o to, aby sis všiml, že se některé způsoby tvého blogu a tvých čtenářů mnohem víc než slušné názorové skupině podobají verbální stoce? Že ty sám sklouzáváš k jednání, které u Radka odsuzuješ?

A co se týká osobních útoků, pomůžu ti se zhodnocováním.:) Pokud o někom prohlásíš, že je arogantní sobec, protože si to myslíš, je to stejné jako když Radek prohlásí, že někdo je idiot či pičmulínek, protože si to myslí. Nevím do jaké kategorie tohle chování zařadit, ale pokud ho považuješ za neškodné, měl bys ho akceptovat i u Radka. Pokud je to podle tebe osobní útok a Radka za to kritizuješ, měl bys zapřemýšlet, zda se podobných věcí nevyvarovat.:)

[58] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 21:37:47 [X] [D]
[56] Neboj. Než pudu spát, tak to utnu. :)

[59] (shadius - Mail ) 22.10.2007, 21:42:06 [X] [D]
[58]my si stejně vlezem někam jinam :D

[60] (Arthur Dent [openID] - WWW) 22.10.2007, 21:46:47 [X] [D]
[59] To je přesně to co očekávám! :)

[61] (dgx - WWW) 23.10.2007, 03:25:15 [X] [D]
Výborná diskuse, fakt jsem se skvěle pobavil.

Osobně mě na Radkovi (nebo spíš jeho fenoménu) nejvíc fascinuje, jaké vytvořil normy. To je balada. Takže nikdo neřeší, že zde na bloguje.cz nazval Patricka Zandla tlustým magorem, ale řada osobností, které mám rád a považuju za velmi inteligentní, se předhání v obavách, aby se jinde na bloguje.cz někdo nevyjádřil o Radkovi ošklivě, aby se ho to snad nedotklo :-))

Hodně dobře rozehraná partie, to chci umět!

[62] (Tomáš ) 23.10.2007, 09:33:23 [X] [D]
Kruciš, tolikrát tu padlo slovo inteligence, až jsem z toho hloupý. To je něco, co se musí říkat často a co nejhlasitěji? Třeba jako pravda? :)

[63] (Misha [openID] - Mail - WWW) 23.10.2007, 10:02:53 [X] [D]
udělil bych této diskusi kříšťálovou lupu :)

[64] (@Teo - WWW) 23.10.2007, 10:10:01 [X] [D]
[61] Já plastovej nočník... ;)

[65] (Radek Hulán - Mail - WWW) 23.10.2007, 10:32:32 [X] [D]
[61] spíše je zajímavé, že existují lidé, kteří prvotní zcela zbytečné nenávistné napadání od Apple milovníků berou jako normu, a až moji následnou reakci v naprosto stejně pitomém duchu nesnesou ;-) Ale to je na zcela jinou diskusi...

[53] kolik ti je let? Podle vyjadřování bych tě viděl na 14-15 let. Nic proti mládeži, ale *opravdu* si myslíš, že byť jen v jedné věci můžeš konkurovat mým znalostem? I když tvoje horkokrevnost mi nevadí, ospravedlňují tě hormony, Milfa ovšem ne.. Pokud máš potřebu psát, jak miluješ ATI, super, určitě si najdeš pár podobně laděných čtenářů s podobně omezenými znalostmi.

[66] (Radek Hulán - Mail - WWW) 23.10.2007, 10:37:48 [X] [D]
Související od Lokutuse :-)
http://lokutus.bloguje.cz/600609-antihulan-me-bavi.php

[67] (http://openid.cz/tangero - WWW) 23.10.2007, 10:51:55 [X] [D]
[65] Ale Radku, jestli tím Apple milovníkem myslíš mne, tak já jsem tě nijak nenávistně nenapadl. Jen jsem konstatoval, že děláš sám to samé, co vytýkáš Milfovi a podložil jsem to důkazy. To považuješ za nenávistné tvrzení, ale já bych to označil za pradivé tvrzení, protože je prokazatelné :) A ted se jen blbě vykrucuješ :) Ostatním to zjevně došlo ...

[68] (Arthur Dent [openID] - WWW) 23.10.2007, 10:58:56 [X] [D]
[61] Jistě dokážeš pochopit rozdíl mezi označením, které padlo tady v diskusi (a nesmáznul jsem ho jen proto, že je to U MNE V DISKUSI a MNĚ připadá tak blbé, až je poetické) a případným "AntiZandl blogem". Mezi těmito dvěma věcmi je řádový rozdíl...

Jistě ti došlo, že zde nikdo neřeší obavy o to, zda se někde na Bloguje neobjeví něco proti Hulánovi, co by se ho mohlo dotknout, takže to beru jako nadsázku. Řeší se zde nikoli jedna nadávka v diskusi, ale monomanický blog, založený na osobním pronásledování vyjádřeném slovy: "nehodlám přehlížet tvé vyvyšování se nad druhé", a řeší se, zda i takovéhle obsesivní stalkerství má své meze. Ukázalo se že nemá, že mu jsou podmínky "bez útoků, bez rodiny a bez komentářů" těsné, a že tak v plném rozsahu platí můj článek o Antihulán webech.

Ale tohle ti muselo dojít... Takže - Davide, vyber si:

a) Tvůj komentář je čistá provokace a překroucení skutečnosti

b) Mám dojem, žes chtěl pouze provokovat překroucením skutečnosti

c) Mám tě za provokatéra, co překrucuje fakta

d) Jsi provokatér a překrucuješ fakta

Které z těchto tvrzení mám použít na antigrudl blogu? ;)

[69] (Arthur Dent [openID] - WWW) 23.10.2007, 11:03:54 [X] [D]
[65][67] Hoši, hoši... Brzděte... Myslím, že všichni víme, že již drahně let Hulán nesnáší Zandla a Zandlovi leze krkem Hulán, netřeba to rozmazávat a opakovat, netřeba vytahovat dva roky staré důkazy a "důkazy", netřeba se dohadovat o všechny zástupné problémy, co jste si nastřádali, takže LASKAVĚ ukončete ventilování svých vzájemných averzí zde, a to nejpozději ihned. Děkuji.

[70] (Arthur Dent [openID] - WWW) 23.10.2007, 11:14:11 [X] [D]
[65] Psychologie zná termín "interpunkce". Kdybych hledal příklad, jak ho vysvětlit, asi bych sáhnul k tvému tvrzení "nenávistný útok Apple fanatiků, na nějž odpovídám stejným". Z druhé strany to bude "nenávistný útok Radka Hulána, na který odpovídáme stejným".

U některých věcí lze interpunkci vysledovat až k prvotnímu impulsu (plán na radarovou základnu - akce "NE Základně" - kontraakce "PRO základnu"), u některých to holt nelze. Například u partnerů: "Je jedno jestli jdu rychle nebo pomalu, ty jsi stále za mnou" - "ať pospíchám jak pospíchám, ty musíš jít furt pár kroků přede mnou".

Začarovaný kruh se tomu říká. Tvé tvrzení "Já POUZE reaguji na JEJICH útoky" nemá žádnou výpovědní hodnotu, stejně jako "my POUZE reagujeme na JEHO útoky".

A pokud se chceš dovolat svědectví třetí strany, "každý přeci vidí, jací jsou ONI / jaký je ON", tak věz, že "každý vidí, že se neplodně štěkáte a každému je jedno, KDO si začal". Tato situace nemá řešení v rámci vlastního systému a není ani rozhodnutelná.

Tolik říká učebnice psychologie komunikace o interpunkci :)

[71] (Žába s velkou hubou - WWW) 23.10.2007, 11:20:11 [X] [D]
[69] Já teda nevím, ale o jakém antiHulán blogu se tu všichni bavíte? anthulan.bloguje.cz to jistě nebude, tam je 7 článků za říjen, 2 za září, pravda, necelých 20 za srpen, ale za červenec pouhé 3. Naprostá většina z nich v klidu (pravda, mnohdy s nadhledem a humorem, což někoho s hypertrofovaným egem může docela rozhodit) komentuje články u RH - říct tedy, že se jedná o "monomanický blog, založený na osobním pronásledování" mi připadá trochu přehnané.
[57] Můžu se zeptat, jestli podle vás i některé způsoby blogu RH podobají verbální stoce?

[72] (@Teo - WWW) 23.10.2007, 11:20:20 [X] [D]
[70] Já bych to zjednodušil na otázku: KDO JE VĚTŠÍ KOKOT? :)

[73] (Radek Hulán - Mail - WWW) 23.10.2007, 11:28:11 [X] [D]
[71] některé kritické články (například ono napadání mé dcery) byly smazány, také nejsou zobrazeny ony vulgární, vyhrožující, pomlouvající a jiné komentáře.

[74] (Arthur Dent [openID] - WWW) 23.10.2007, 11:34:01 [X] [D]
[71] antihulan.bloguje.cz dnes se docela intenzivně liší od antihulan.bloguje.cz v neděli večer (či včera ráno). Třeba neexistencí komentářů nebo některými formulacemi... Ten blog sleduju od začátků jeho existence, takže mohu celkem zodpovědně říct, že jde o monomanický stalkerský blog.

Ale nezlobím se, vím že to je prokletí velkých hub: Mluví dřív než přemýšlí :)

[75] (Radek Hulán - Mail - WWW) 23.10.2007, 11:35:49 [X] [D]
RadekHulan.cz za dva týdny definitivně končí. Místo tohoto webu zakládám MojeEgo.cz s pracovním sloganem „Nejčtenější ego v ČR!“. Design, provedení, obsah, vše mimořádně dokonalé a luxusně prezentující moje … ego.

MojeEgo.cz

[76] (@Teo - WWW) 23.10.2007, 11:48:24 [X] [D]
[75] To je takové ušlápnuté... co takhle: MojeMegaEgo.cz ;)

[77] (Arthur Dent [openID] - WWW) 23.10.2007, 11:50:48 [X] [D]
[75] Doufám že jeho součástí bude flashová interaktivní hra "Pohoňte mi ego" a že budeš nabízet třeba i komunitní služby, jako je "kolektivní masáž ega" a "skupinové egoprezentace". ;)

[78] (petiar - WWW) 23.10.2007, 13:03:04 [X] [D]
Keď sme pri tom egu - na gitaru hrám preukázateľne lepšie než rADo! Aaaaach, to je pocit... ;-)

[79] (letinka ) 23.10.2007, 13:16:53 [X] [D]
[61] Chválím brilantně nastrčený mimoděk!! Chtěl jsi zmást nezaujaté a schovat do legračního nelogického vyjádření vážnou informaci, že máš Arthura rád a považuješ ho za velmi inteligentního, že? ;)

[71]Samozřejmě, že podobají. A nemusíme ani chodit na WD, za stokovou považuji i Radkovu reakci na Patrickův komentář. A Radek to velmi dobře ví. Jak ale správně podotkl výše dgx vůbec tu nejde o obranu Radka před kritikou. ;)) Jde jen o to, že, podle mého názoru, pokud se komukoliv nelíbí co dělá Hulán, Paroubek či Víla Amálka, nemá sklouzávat ke stejnému či horšímu chování. Protože v ten okamžik ztrácí právo kritizovat a měl by začít čistit nejprve vlastní zasviněný práh. Bez ohledu na to, zda se jmenuje Milf, Hulán nebo letinka.;)

[80] (PhDr. Lukáš Novák ) 23.10.2007, 14:00:45 [X] [D]
"Dilema a autorita." - tleskám, je to moc dobře napsané!

Přečetl jsem si diskusi tady a ačkoliv neznám pana Hulána a je těžké někoho odhadnout na dálku, podle jeho příspěvků v této diskusi jde zjevně o člověka trpícího mnoha komplexy a zřejmě i dalšími psychickými problémy. Takových máme plné ordinace a doporučil bych mu vyhledat pomoc odborníka - psychologa.

Také mě docela zaráží, že mu věnujete takovou pozornost. Jak napsal pan Dent, každý má právo rozhodnout, co je dobré a co špatné. Pokud s panem Hulánem nesouhlasíte, neřešte ho a nesnažte se přesvědčit lidi, kteří s ním souhlasí o vaší pravdě. Protože není jedna absolutní pravda a každá svatá válka přináší nevinné oběti.

S pozdravem
PhDr. Lukáš Novák

[81] (Arthur Dent [openID] - WWW) 23.10.2007, 14:28:29 [X] [D]
[80] Děkuji za pochvalu, na druhou stranu ale musím říct, že takových "zjevných případů" je tu v diskusi celá řada, proto je mi poněkud nejasné, jak jste si mohl udělat takhle jednoznačný závěr z tak vyhraněné a stylizované veřejné debaty, když Hulána, jak píšete, jinak neznáte...

Ale tu návštěvu ordinace mohu každému jen doporučit. Je fajn sledovat nějakého psychologa, jak mává člověku před nosem Rorschachovými fleky, pak položí otázku: "Vadí vám, že jste krásnější? Ano nebo ne?" a nakonec z něj vypadne, že "dotyčný je vysoce inteligentní a má problém s přijetím autority!" (ještě to mám schovaný)... Takové posezení s psychologem je leckdy veselejší než příhody Mirka Donutila, obzvlášť pokud mu člověk vidí trochu pod prsty... Takže heslo pro dnešní deštivý den je: "Vzhůru ke svému psychologovi!" :)

PS: Na druhé tabuli je jednoznačně papoušek rozplácnutej na okně!

[82] (Arthur Dent [openID] - WWW) 23.10.2007, 14:33:28 [X] [D]
[80] Ještě věcné PS: Nejde o souhlas či nesouhlas s Hulánem a "hledání pravdy", jde o věc jinou, kterou jsem popsal zde: http://misantrop.eu/462270-jak-cist-antihulan-weby.html a kterou zmiňujete taky: "Anti" hnutí dodává svému objektu zdání důležitosti, což je obzvlášť pikantní ve chvíli, kdy "anti" hnutí je vyprovokováno tím, že o sobě objekt tvrdí, že je důležitý... :)

[83] (Milf ) 23.10.2007, 15:01:07 [X] [D]
[73],[74] Že je Radek Hulán lhář, to zde snad nemá smysl zmiňovat. Že se budeš i Ty, Martine, snižovat k něčemu podobnému, tedy ke zkreslování skutečnosti, to bych od Tebe nebýval byl čekal.

Chceš slyšet proč, Martine (Radku, ty to nečti, stejně to nepochopíš)? Na dnešním blogu a tom co byl v pátek je rozdíl v jednom jediném článku, který jsi skryl, který byl o bohaté slepici a pomatené dceři (tak to psal Radek, kdo nevěří ať tam běží, ještě to možná nezměnil). Žádný jiný článek nebyl mnou v této "kauze" a kdykoliv předtím smazán (i tehdy pod pohrůžkou podání trestního oznámení). Proč? Protože si stojím za tím, co jsem napsal. A pokud mám skrývat a mazat, už se nejedná o můj pohled na věc, ale o pohled na věc Martina Malého, správce, který mi vše musí posvětit. To je ten meč, který bravurou sobě vlastní nyní otáčíš proti mně a ztrapňuješ. ;-)

Dále jsem smazal několik komentářů (bylo jich více než deset?) a to jen proto, neb jsi mi to e-mailem nakázal. Ani nevím které to byly, protože to bylo stylem - tohle smazat, je to dobré, projde to přes Martina, nebo neprojde, ale co, smáznu ho, třeba tam nic podezřelého není, ale Martin ví - to je opět ten meč, Martine). Zřejmě je třeba mazat dále, protože admin (tedy Martin Malý aka Arthur Dent) komentáře stále nezobrazil. Zřejmě jsem ještě nějaký přehlédnul, tuším který, ale ten nemá s osobou Radka Hulána co dělat. O nás chlapech se hlásá, že jsme ješitní. Martine, nejsi výjimkou.

Tvoji výzvu "jděte všichni už do prdele" jsem pochopil, letinka by mě ještě chvíli mohla přesvědčovat, kdo všechno to jak (ne)myslel, není již třeba.

Děkuji za podporu, která se neodehrála zde v komentářích. Mám již prostor, kde budu publikovat dále. Radek Hulán si zaslouží můj čas. Vy mu zde dále přitakávejte, ať může když ne dnes, tak zítra, či o víkendu odkázat na vaše dílka a přesvědčovat se, jaké je letadlo. Dílka, kterými mu bezesporu vzdáváte hold, neb nepatříte mezi těch 99% hloupější populace (komentář [81], zejména jeho druhá část, je vzorová ukázka stavění vzdušných zámků).

[57] letinko, nechtěj po mně, abych se choval stejně jako Ty. Pokud jsi zvyklá po obdržení plivance do ksichtu natírat chleba sádlem a sypat jej solí, budiž Ti dopřáno. Radek Hulán nechť se nediví, že s čím zachází, tím také schází. Já ten kámen zvednu a hodím. Chléb opravdu ne. Já taková individua vydržovat nehodlám. A jestli jsem Ti, letinko, někdy napsal něco jiného či případně v komentářích, připomeň mi to. Nikdy jsem na Radka Hulána neuvedl nic, co by nebylo pravda. Vše jsem podkládal argumenty, často vtipně zapsanými.

[84] (Milf ) 23.10.2007, 15:15:33 [X] [D]
[75] mojeego.cz ovšem nezmění nic na tom, že zůstaneš stejným hňupem jako doposud, viz tvé komentáře výše. Třeba ten na shadia se ti děsně povedl. Když bude chtít, zmačká tě svými znalostmi do dlaní a zahodí, i kdyby mu bylo tolik, co tipuješ (úplně mimo ;-) ). matezemevsichniprdel.cz by pro tvůj WELL.DONE bylo mnohem prozíravější, tak nějak nad věcí. ;-)

[85] (@Teo - WWW) 23.10.2007, 15:15:36 [X] [D]
[82] Ano, vídím to stejně a dodávám: Orel much nelapá... ;)

[86] (Radek Hulán - Mail - WWW) 23.10.2007, 15:16:47 [X] [D]
[84] psychopat se nám ozval, ani 24 hodin není schopen být a žít bez své obsese :-)

a) "Skončil jsem, stačí takto? Pochybil jsem, byl jsem zpraven o svém..."
b) "Mám již prostor, kde budu publikovat dále."

Takže, Miloslave Zřídkaveselý z Vikýřovic, aka Milfe, aka Antihuláne. Kde jsou tvá slova?

Každopádně, pokud chceš publikovat *odbornou kritiku*, a nikoliv zase organizovat pár frustrátů, co v komentářích (které TY autorizuješ a jsi za ně 100% zodpovědný) nadávají, vyhrožují a jinak pomlouvají, pak to je výborné. Miluij feedback.

Pokud chceš pokračovat v "honu na Hulána", ve smyslu pomluv, nadávek a osobní msty, pak už moje doba hájení pro tebe skončila, a pochopení také. Ignoroval jsem tě, frustráta, moc dlouho.

[79] tvůj postoj "každého uspokojit, hlavně nemít jasný názor" je zvrácený. Nemít rád fašisty je zcela legitimní názor, a opravdu s nimi není nutné vycházet ;-)

[87] (PhDr. Lukáš Novák ) 23.10.2007, 15:27:02 [X] [D]
[81] Není to jednoznačný názor, je to jen odhad vycházející z profesionální deformace po letech strávených s takovými lidmi. Stanovit přesnou diagnózu bych si samozřejmě takto nedovolil. Ale člověk nemusí být odborník, aby mu bylo jasné, že pan Hulán zřejmě není zcela v pořádku, stačí si pojít prvních pár příspěvků. Zvláště pikantní mi přijde diskuse s tangerem a její vyvrcholení v [20], kdy se pan Hulán ohání inteligencí. Každý člověk myslím pozná, kdo z nich projevil inteligenci v projevu a argumentaci a kdo se naopak ztrapnil.

PhDr. Lukáš Novák

[88] (Milf ) 23.10.2007, 15:30:12 [X] [D]
[86] Dohledej si souvislosti, ok? Skončil jsem s blogem na bloguje.cz, neb tam už opravdu nemá význam. Jednak nechci do sporů s tebou zatahovat bloguje.cz s jeho osazenstvem jako takovým, druhak nehodlám obtěžovat Martina Malého obtěžovat neustálým dohledem a schvalováním mých psychopatických výlevů (ano, psychopatických, ať ti jednou přitakám, zjevně to potřebuješ).

Jen opravdový osel zde v diskuzi zopakuje informace, které jsou pro případné zájemce často dohledatelné. Už jsi z mé přítelkyně dostal, jak jsem na tom s přirozením? Jo, tak na to si vážení počkejte, to bude teprve ostuda. :-D

Co budu publikovat nech na mě. Zařiď se jak nejlépe umíš, chovej se tak, aby se za tebe rodiče a dcera nemuseli stydět, a budeme si oba báječně rozumět. Dokud se budeš chovat jako kretén, měj klidně nadepsané trestní oznámení, ať se nezdržuješ. Opravdu nepotřebuji tvé požehnání, na feedback ti zvysoka kašlu. ;-)

Dnes mě mrzí, že jsem za tebou advokáta vyslal příliš brzo. Až podezřele dlouho ti tvé arogantní chování vychází. Buď opatrný, myslím to upřímně.

[89] (Roman - Mail - WWW) 23.10.2007, 15:41:39 [X] [D]
Keby bol bloguje môj vlastný projekt, vôbec by som sa s tým nesral. Akým právom by som rozhodol? Takým právom aké mi prislúcha z mojej pozície. Tak ako sa to deje v každej slušnej demokaracii. Ak som jediný šéf, pravidlá určujem ja. Keby ten blog viedlo viacero ľudí, previedčal by som ich (ak by to bolo pre mna dolezite).

A antihulana by som zostrelil bez toho ze by som vobec pisal nejaky clanok, jednoducho nech si najde lepsi sposob ako zabijat cas ktory by mohol stravit uzitocnejsim a hlavne kreativnejsim sposobom. A keby uz nahodou chcel robit nieco anithulanovske, nech radsej poctivo (vecne, fakticky a pravdiovo) dokumentuje skutocne problemy. To by bolo daleko ucinnejsie ako trapny ukricany blog pre primitivov. Na scene sme mali jedneho skutocneho sociopata (cyberstalkera z kanady) ktoreho spravanie uz prerastalo do osobnych utokov/obtazovanie cez postu ci telefon (a to nielen svojich nepriatelov ale aj ich pribuznych) teraz je o nom na webe faktograficka stranka. Bez zbytocnych urazok uvadza vsetky potrebne fakty. Sociopatovi to zobralo vietor z plachiet daleko rychlejsie ako vsetky urazky a ponizovanie. Hlavne ked postupne vysli na povrch dalsie udalosti ktore s nim suviseli a na webe sa poskladala skutocna mozaika osobnosti tohto cloveka.

[90] (Lokutus - WWW) 23.10.2007, 15:45:39 [X] [D]
[81] Já nevím jak tobě, ale mně konkrétně vadí, že jsem nejkrásnější na světě. Ale jen proto, že se musím koukat na samé ošklivé xichty. :-D

[83] Hele Milfe, já ti třeba tvou potřebu věnovat Radkovi Hulánovi několik hodin denně neberu. Chraň mě ruka Páně. Ale můžeš mi srozumitelně a polopaticky vysvětlit, proč to vlastně děláš? Proč věnuješ denně nějaký svůj (předpokládám drahocený) čas někomu, koho z duše nesnášíš a kým zjevně pohrdáš? To je první otázka a ta druhá je, kolik takových podobných lidí, kterými pohrdáš a věnuješ jim svůj drahocený čas je celkem? Já znám takových lidí, které nesnáším a pohrdám jimi minimálně 50. Kdybych se měl každému věnovat, jako ty Radkovi, asi bych nedělal nic jiného. Takže proč zrovna Radek Hulán a ne někdo jiný? A proč stylem, jakým sám zjevně pohrdáš? A nakonec poslední dotaz. Aniž bych se chtěl dotknout Radka Hulána, tak se tě musím zeptat, zda znáš to přísloví o hnoji, ve kterém čím déle se hrabeš, tím více po něm smrdíš. Teď nechci Radka přirovnávat ke hnoji, chraň Pán Bůh, ale vnímám jeden zásadní detail. Čím více se věnuješ Radkovi Hulánovi, tím více se mu podobáš. A zjevně si to neuvědomuješ. Ale na druhou stranu tě neznám z dřívějška, takže možná jsi takový odjakživa.

[91] (Radek Hulán - Mail - WWW) 23.10.2007, 15:45:53 [X] [D]
[88] víš, Milfe, pokud tě dosud někdo měl za mírně inteligentního člověka, teď jen a pouze dokazuješ, že jsi nenávistný ublížený frustrát.

Měl jsi možnost omluvit se za pomluvy a nadávky, měl jsi možnost psát seriózní web, ale ty ne. Jako člověk jsi skončil. Potřebuješ se léčit.. Je mi tě opravdu líto.

[92] (Radek Hulán - Mail - WWW) 23.10.2007, 15:49:34 [X] [D]
[90] Milf je mesiáš, zvěstuje pravdu, něco jako Nejvyšší svědek Jehovův ;-) Neptej se jej proč to dělá, on to chápe jako axiom, o kterém se nediskutuje. Prostě je takto psychicky postižen obsesí, a logická mluva na něj zjevně neplatí.

S psychopatem se nedá bavit logicky, je mu to totiž zcela jedno.

Milfovi jeho frustrátství rok procházelo, cítil se na koni, ale teď se naopak cítí "poražen". Musí se nějak odreagovat. Naprosto mu rozumím. Nenávist k Radku Hulánovi je už dlouho jediným smyslem Milfova života, on o ten život přece nemůže jen tak přijít.

Je to jako když padnul komunismus a zarytí komunisté v něj ještě desítky let věřili...

[93] (Petr Svacina - Mail ) 23.10.2007, 15:52:09 [X] [D]
Lidi PROC s S NIM, nebo o nem bavite ??? Opravdu Vam takovy cicmunda za o stoji ? NEbo Vas nejak zajima cteni tech jeho bludu ??? Vzdyt je vsem pro smich, tak no stress

[94] (Radek Hulán - Mail - WWW) 23.10.2007, 15:54:03 [X] [D]
PS: už se těším na odbornou kritiku mého článku u diskových polích: ;-)
http://radekhulan.cz/item/adaptec-raid-3405-vynikajici-radic-diskoveho-pole

Nebo nejde o odbornou kritiku? Jde jen o psychopatství?

[95] (Roman - Mail - WWW) 23.10.2007, 15:55:38 [X] [D]
A este nieco. Existuje zlate nepisane pravidlo dobreho moderovania. Nedat ludom trpiacich nedostatkom zdraveho usudku prilis vela priestoru. Lebo to dopadne tak ako v tejto diskusii ;-). Na mazanie sice nikdy nie je neskoro, ale ktovie kolko mačiatok už uhynulo vďaka všetkým tým kravinám ktoré sa tu stihli napísať. ;-))))

[96] (Žába s velkou hubou - WWW) 23.10.2007, 15:56:45 [X] [D]
[89] Tady myslím nikdo neřeší, jestli na to Arthur Dent má nebo nemá právo - na bloguje.cz si může AD dělat třeba suchý vrby. Myslím, že se tu řeší, zda k tomu měl AD právo i "z vyššího principu mravního". Na čemže se zúčastněné strany nikdy co? Nikdy neshodnou.
[90] Jak jsi, svatá prostoto, přišel na to, že se Milf tomu blogu věnuje několik hodin denně?

[97] (Tomáš ) 23.10.2007, 15:58:53 [X] [D]
Že je někdo hodně inteligentní nemusí znamenat, že není blbec. A říká se, bav se s blbcem bez klacku..

[98] (Roman - Mail - WWW) 23.10.2007, 16:03:15 [X] [D]
[96] To je práve všeobecne známy problém. S akým úžasným zanietením dokážu vzdelaní ľudia (a iná háveď ;-) riešiť totálne kraviny.

[99] (Lokutus - WWW) 23.10.2007, 16:12:47 [X] [D]
[96] Máš pravdu, vypadlo mi tam písmenko "i".

...věnovat Radkovi Hulánovi i několik hodin denně...

Každopádně jsem napsal Radkovi Hulánovi, ne blogu. Soudím, že Milfovi leží Hulán hluboko v žaludku a tak na něj často myslí. A proto se ptám, proč. Já si na lidi, které nesnesu, nevzpomenu ani na hajzlu.

[100] ( #13 - WWW) 23.10.2007, 16:17:37 [X] [D]
[99] Lokute, copak to nechápeš? On má poslání od Prozřetelnosti. On nám všem musí otevřít oči, jaký je ten Hulán idiot a jak tomu vůbec nerozumí.

Já se teda už několikrát podle článků RH zařídil a jsem nadmíru spokojen. Zato Milf se v této diskusi projevuje jako pořádnej blbec, když to řeknu slušně. Divím se, že to PhDr. nevidí.

Tak a teď jsem se přiznal, že jsem taky ovce, co čte Hulána. Kruci!

[101] (Petr Svacina - Mail ) 23.10.2007, 16:19:25 [X] [D]
No ja si bohuzel na nej vzpomenu Treba kdyz se dostanu k zahranicnim forum a doctu se tam, jak krade a kdyz si to dam dohromady s tim, ze je to cech, tak pak je to ostuda o to vetsi, pak se omylem podivas na jeho stranky a zjistis, ze je to opravdu magor, nemocny clovek, co nema pet pohromade ...

Dal jsem par kolegum z IT na pobaveni odkaz na jeho stranky, ale nectou to ani ze srandy, ze pry je to magor. Ja mam rad hnusny filmy a treba proto se mi zdji vtipny i hnusny clanky pana Magistra ... :-) Ale nevim ... Asi taky budu magor. Pardon, Magistr ...

[102] (Petr Svacina - Mail ) 23.10.2007, 16:23:30 [X] [D]
To #13: Pry ma nejake clanky o zvetseni penisu, taky ti to pomohlo ??? Nebo ja sam cetl skvele reseni se zvokovkou Creative, taky jsi mel stejny problem ? A co ta krava co chce v obchode pustit ?

[103] (shadius - Mail ) 23.10.2007, 16:30:54 [X] [D]
[53] já se nemám za co stydět ;) : je mi 18 let,studuji IT obor a NEmiluji,opravdu NEmiluji žádnou firmu,značku,společnost,továrnu ani konkrétního člověka z IT bussinesu. Snažím se svět vidět barevně,takový jaký je,ne kontrastní,takový,jaký ho vidíš ty...máš něco proti?Máš zájem shazovat moje znalosti a mluvit o svém vysokém IQ?Do toho! Jenom tak okolnímu světu dokážeš jaký hlupák ve skutečnosti jsi ;)

[104] (v79 ) 23.10.2007, 16:34:36 [X] [D]
Ja se pouze divim, kde bere clovek, co o sobe prohlasuje, ze je velmi vytizeny, ten cas, aby reagoval v tolika diskusich. Antihulana je skoda, aspon nemenil realitu, svoje prispevky a diskusni prispevky ostatnich podle sve momentalni chuti. To clovek s udajnym IQ151 nedela.

[105] (letinka ) 23.10.2007, 16:34:45 [X] [D]
[57] Milfe nechci po tobě, aby ses choval jako já, nevím kdes něco podobného vyčetl.:) A taky nevím, jak jsi přišel na to, že na plivnutí neumím reagovat jinak než chlebem. Co je divného na tom, že si myslím, že oponovat lze i korektně a věcně? Tedy pokud se snažíme věci řešit a ne dělat z nich cirkus. Když jsem ti slušně řekla, že dle mého názoru je "slepice" už pořádně mimo, reagoval jsi nevlídně. Mohla jsem to brát jako plivnutí a praštit tě kamenem. Jenže co bych tím získala? Je opravdu tak těžké chápat, že člověk může vyjádřit svůj nesouhlas různými způsoby? Pokud na mě někdo plivne a já plivnu zase na něj, co tím asi změním? Utře si plivanec a věren zásadě plivanec za plivanec mi rozrazí hlavu kamenem.Sotva se vrátím z nemocnice, vezmu ho taky po hlavě, a větším šutrem? A to je dospělé řešení čehokoliv? Ne, mým vnímáním to jen graduje nenávist a zášť na obou stranách, a to kvůli naprostým kravinám. Takže radši hledám cestu jak najít řešení než všechno zhoršovat proto, aby ostatní viděli, že se nebojím bitky.

[84] Ale jdi Radku.:) Víš velmi dobře, že mám jasný názor na kdeco. Jen jsem zvyklá posuzovat lidi jako celek. A to, že mi vadí nějaký jejich povahový rys či chování, neznamená, že je nejsem schopná obdivovat či respektovat za povahované rysy jiné. Když třeba zveřejníš Milfovu identitu, řeknu ti, že podle mě je to hloupé a zbytečné, ale neznamená to, že si za uši zapíšu jednou pro vždy, že Hulán je totální packal, se kterým se nemá cenu zahazovat.Stejně se chovám i k ostatním lidem. A žádného fašistu tu nevidím. Tak to prosím zkus příště nějak jinak,lépe. Díky. ;)

[106] ( #13 - WWW) 23.10.2007, 16:37:06 [X] [D]
[102] Vám se taky srazilo mlíko? Zaprvé nevím, proč mi tykáte, a zadruhé nechápu, o co se snažíte.

[103] Jo, hádat se sám se sebou, to má teprve grády.

[107] (Milf ) 23.10.2007, 16:48:54 [X] [D]
[90] Lokute, měl jsem za to, že my dva jsme si již vše podstatné vyříkali na tvém blogu. Zjevně jsi nedával pozor. Už jsi někde četl psáno mou klávesnicí, že rADa nesnáším? Můžeš mi ukázat místo, kde jsem napsal svými deseti prsty, že rADem pohrdám? Dej si záležet.

Podsouváš mi svoje postřehy. Fajn, máš svůj názor, je ovšem lichý. Radek Hulán se prezentuje jak se prezentuje. Já ho vnímám odlišně, nevidím nic špatného svůj odlišný pohled na jeho figuru zachytit. To máš tak, jeden si stahuje HL, aby se mohl odreagovat, jiný zabředne do administrace blogu a trénuje si prstoklad. Já jsem z hraní her už asi vyrostl. Ten se baví tak, ten jinak.

Odpověď na první otázku tedy zní, tramtadádáááá: Nedokáži ignorovat/přehlížet jeho zcestné výplody (často) choré mysli (zdravím paní u pokladny s shit obrázkem).

Odpověď na druhou otázku: Radek Hulán je "laciný terč", protože tolik hloupostí trousí málokdo. Jinak nemám takový bohatý výčet osob, které mi (jak píšeš) leží v žaludku. Stejně jako Radek mě ještě dokáže pobavit Hedviček (neškodný někde ve Státech) a Lahola (v klidu někde na dědině). Jo a pak Hulánjungen, to se také bavím (zdravím dr.ika). :-)

Odpověď na třetí otázku: Neznáš mě z dřívějška a neznáš mě ani nyní, takže díky za tu o hnoji, neznal jsem ji.

[108] (Milf ) 23.10.2007, 16:57:28 [X] [D]
[105] letinko, naše názory na článek o slepici se liší. Stojíme v opozici. Ty nepřesvědčíš mě, já nepřesvědčím Tebe. Já mám pocit, že jsi můj text špatně pochopila, Ty máš jistotu, že jsem vykročil vedle. Nedáme to spolu dohromady, tohle opravdu ne (a nedám do dohromady ani s Martinem Malým, fakt vám v tomto ohledu nerozumím). Připouštím ovšem, že v komentářích to již bylo jiné kafé, mohl jsem být více striktní. To ano. A vlastně, už jsem se doznal výše, takže nač se opakovat. S kamenem do ksichtu z mé strany jsi to přehnala, nic takového se nestalo.

[109] (Roman - Mail - WWW) 23.10.2007, 17:06:42 [X] [D]
Ano "v tej o hnoji" [90] je velky kus pravdy. Dokazuju to v inej forme aj Arthurove simulacie. V podstate ide o podrazaka verzus dobraka ktory po skusenosti s podrazakom rozhodne v kazdom kole podrazit. Ten prvý si vybrať nemôže, tomu sme to pri starte simulacie pridelili ale ten druhy sa v zmenil vyvojom. ;-). Ale je dost mozne ze mi arthur vynada ze to dezinterpretujem ;-)

[110] (Petr z Mariánských Lázní ) 23.10.2007, 17:09:07 [X] [D]
Dobrý den ve spolek :-) Předem přiznávám, že jsem naprosto neznalý co se týká byť i vzdáleně blogování, nikdy jsem si žádnej blog nepsal a dokonce si myslím, že ani nebudu. Přesto je pro mne setkání s touto komunitou opravdu velmi zajímavé :-) S blogem Well Done jsem se seznámil relativně nedávno díky Technetu a jeho anketě. Od té doby jsem si tam chodil tento blog číst - přiznávám, že opravdu pouze z legrace, protože seriózního na něm opravdu neshledávám nic. Po krátké době jsem díky google a možná i díky obavě, jestli nejsem divnej, když mi opravdu autor Well Done připadá jako opravdu těžce frustrovaný člověk. (Takže souhlas s tím co zde výše velmi přesně definoval autor, zde vystupující pod jménem PhDr. Lukáš Novák) nalezl web antihulan na bloguje cz. Takže od té doby jsem si vždy četl WD a poté antihulan. S tím, že bych zde rád napsal, že dle mého osobního názoru byl antihulan psán vždy korektně, vtipně a velmi opravdu velmi chytře:-) Dokonce si tady dovolím vyslovit i velmi rouhačskou myšlenku, ale i článek o rADovo dceři z toho nevybočil a nikdy by mi nenapadlo jej považovat za útok na malé dítě (Na rozdíl od letinky, s jejíž argumentací ve fóru jsem tehdy sice naprosto nesouhlasil(přeci jenom jsem chlap středního věku a vychoval jsem syna, který bude nejspíš starší než ona ;-), ale rozuměl jsem ji...) Dokonce si tady dovolím tvrdit, že i komentáře objevující se pod články byly vesměs velmi korektní a nikdy nikoho nenapadaly (prostě napsat volovi, že je vůl považuji za normální, koretkní a dokonce i za velmi prospěšné) Proto jsem byl velmi nemile překvapen, když jsem včera ráno na antihulanovi objevil ten "blábol" o pozastavení webu dokud nebude provedena jakási náprava. Napsal jsem tedy adminovi mail, ve kterém jsem vyjádřil svůj nesouhlas s tímto postupem a nazval ho cenzurou (to slovo jsem užil jedinkrát, takže jsem ho nevyřvával do alelůja ;-) Ona to prostě cenzura je a jinak to ani nazvat nelze. Po pravdě mne spíš nemile překvapilo, že admin(zřejmě stejná osoba jako zde vystupující Arthur Dent) se o soukromém mailu zmínil ve svém článku, protože si třeba myslím, že soukromý dopis má zůstat soukromým dopisem. Prostě jsem si myslel, že admin bude rád, když dostane ten "feedback", že jsou lidé, kterým se toto jeho jednání nelíbí (mail měl být jedovatý a zřejmě i zabral, když se dostal až do článku), takže na druhou stranu - konečně jsem se dostal do něčího blogu a začal jsem pro tuto komunitu existovat :-) No a když jsem si před chvílí přečetl tady ten článek a tuto diskuzi tak jsem svůj názor na rADa opravdu nezměnil a velmi rád si opět najdu další Milfův blog, protože si myslím, že píše opravdu s nadhledem a inteligencí. Jo a abych nezapomněl - souhlas s názorem, že na hozený kámen se musí hodit kámen zpět.

[111] (Milf ) 23.10.2007, 17:11:08 [X] [D]
Tak tohle je úlet jak cyp! :-D No není tohle http://tinyurl.com/38ju9c akt zoufalství? Zatímco já se bavím, Radek Hulán zjevně celou situaci nezvládá. Aby nechal zklidnit mírně zčeřenou hladinu, naopak, provokuje dále.

Nejvíce mě potěšil link na živnostenský rejstřík. To se musím pochlubit, ten jsem mu včera poslal e-mailem krátce poté, kdy mi poslal výčet všech možných informací o mé osobě, kde se vyskytovala naprosto mně neznámá jména. Jsa vyděšen, že by mohl otravovat nějakého Petra Kolibace (nevím jak je na tom příjmení s diakritikou, jak poslal Radek tak prodávám dál), jsem ho raději nasměroval správně.

Radku Huláne, nejsi nic víc než chudák. Opravdu. :-D

[112] (Petr Svacina - Mail ) 23.10.2007, 17:13:39 [X] [D]
Presne tak, je to laciny terc a dela si to sam ...
Ovsem opdavdu je zajimave, ze kdyz tato trapna osoba okolo plive, vsude, bohuzel i tam, kde bych ho necekal, tak holt s nim clovek musi pocitat a hlavne, kdyz mu nekdo (kdokoliv) da najevo jakoukoliv negaci - obdrzi nadavku ... :)

Ja si stale dokonce obcas i myslim, ze ten Clovek NEEXISTUJE, ze je to vyplod, protoze nikdo snad tak blbej bejt nemuze ... :)

To #13; Normalne lidem v diskusich tykam, kor , kdyz nemaji jmeno, jestli se Vam to nelibi, tak se omlouvam.

[113] (Milf ) 23.10.2007, 17:19:24 [X] [D]
[110] Petře z Mariánských lázní, opravdu dík. Aniž bych se chtěl dotknout ostatních, jsi můj člověk. Otázka je, jestli náš shodný názor má být v ČR norma, nebo diagnostikovaná úchylka. To nechť posoudí vzdělaní. ;-)

[114] (Lokutus - WWW) 23.10.2007, 17:23:34 [X] [D]
[107] Takže tebe to prostě jen baví. Proti gustu...
Každopádně, s tím hnojem to platí. Hovořím jako nestranný pozorovatel, který postřehl v diskusích na aH hnoje dost a dost.
A pořád platí, že zábava OK, ale všeho s mírou. Tuhle jsem poslouchal v autobuse rozhovor několika "dětí". Mluvili o nějaké spolužačce, tipuji. Začali stylově a vcelku slušně, ale čím déle to trvalo, tím více se mluvilo o p.če, k.ndě, s.ini, tím hlasitěji mluvili, překřikovali se a trumfovali se v nadávkách, a co bylo zajímavé, co jsem postřehl, že to, co vyčítali té slečně, v podstatě leckdy praktikují při tom drbání sami. Prostě od toho hnoje, kterým se brodili, zasmrádli sami.

Teď ti nechci kázat, nebo nějak,... brrr, moralizovat. Dělej si člověče, co chceš, jsi dospělý (předpokládám). Ale nediv se pak, když se někteří lidé při kontaktu s tebou začnou chytat za nos a ošklíbat se. ;-)
Za sebe prohlašuji, že ač tedy už vím, co sleduješ, stále nechápu. A tím tu diskusi definitivně ukončím, než začnu smrdět po anti-antiHulánu.

[115] (letinka ) 23.10.2007, 17:23:54 [X] [D]
[108] Milfe, ale já o kamenu z tvé strany vůbec nic neříkala, takže myslím, že to přehnal úplně někdo jiný a svedlo se to na mě neprávem.:))

[116] (Petr Svacina - Mail ) 23.10.2007, 17:30:22 [X] [D]
TO Lokutus: Nestranny ? A pan Magistr neplodi hnuj ? Ani na mega, ani na zive, ani na lupe, ani, na cdr ??? Plodi, ale to jaksi nevadi, ze ? Ale kdyz se nekdo opre do nej (coz mozna neni spravne, ale on to tak chce a zije z toho, proto to vse dela), tak se to nelibi ? Tak to nectete, nectete nic ... Ale proboha nekritizujete Antihulan, aniz byste nekritizovali pana Magistra ... Ten plodi kravivy, antihulan z toho dela jen satiru ... :-)

[117] (Arthur Dent [openID] - WWW) 23.10.2007, 17:36:17 [X] [D]
Tak, vážení, končíme... Co mělo být řečeno již bylo řečeno, nikdo se nedozvěděl nic nového, to že se Radek Hulán chová v diskusi s obratností slona v porcelánu je dostatečně známo (a bylo to demonstrováno), to že Milf cítí jako své poslání "bojovat s Hulánovým hulvátstvím" a prostě "si nemůže pomoci" je také dostatečně známo (a rovněž bylo demonstrováno), zaznělo tu slovo "cenzura", zazněly tu opakované výzvy "kašlete na Hulána", zaznělo tu několik unfair argumentů, poměřily se penisy, argumentů a "argumentů" bylo sneseno až hanba, nakonec Letinku jistě potěšilo, že ji pan Petr považuje za dorostenku, ale přátelé: Nic netrvá věčně, ani tato diskuse, a končí právě teď!

Přidání komentáře...

Než napíšete komentář, ujistěte se, že znáte pravidla.

Pokud nejsem delší dobu u počítače, například když spím, tak zapínám moderování komentářů. Tak se nedivte, když se váš komentář neobjeví hned... Publikuji je dodatečně.