Neobsahuje názory Henryka Laholy

Dobrman k osvojení

Pětiletý dobrman (pes), bezproblémový, čeká na nového páníčka v Ostrově u Karlových Varů... (Tentokrát naprosto seriozní zápisek)

Manželka mne už několik dní láme, že pořídíme naší dobrmance kamaráda. Není to dobrý nápad, ona to ví, ale NEDÁ JÍ TO, protože ten pes se jí líbí, takže když zrovna nekašle, nesmrká nebo nespí (manželka), tak hučí, že by Bany měla kámoše... Přičítám to vánočnímu zjihnutí, ale znám svou ženu dost dobře na to, abych věděl, že když si něco usmyslí...

(Kliknutím zobrazíte větší fotku) 

Toho psa je jí prostě líto. Že by chtěla, aby ho měl někdo doma (a ten někdo abychom byli ideálně my – ovšem nějak jí nedochází, že DVA dobrmani v posteli je asi tak 6x víc než jeden dobrman v posteli). Ale nakonec je ochotna přistoupit na kompromisní řešení: Prý jestli si ho vezme někdo z mých čtenářů či čtenářek, tak že mu nabídneme hlídání po dobu dovolené...

(A i pytel krmení a hračky přidáme, když si ho vezmou slušní lidé!)

Je tedy mezi čtenáři někdo, kdo by chtěl psa – dobrmana? A myslím to naprosto seriózně! Pro slušné zájemce je tu kontakt.

PS: Kdyby MaFre bývala neskončila, už by o něm bývala psala!

Dne 28.12.2007

Twittni

Přidej do: Přidat na Conota Linkuj si ! asdf.sk StumbleUpon Toolbar Stumble It!

Komentáře

Přidání komentáře...

Než napíšete komentář, ujistěte se, že znáte pravidla.

Pokud nejsem delší dobu u počítače, například když spím, tak zapínám moderování komentářů. Tak se nedivte, když se váš komentář neobjeví hned... Publikuji je dodatečně.