Neseďte doma...

Jděte ven! Dejte si s někým sraz!

Ne, nezbláznil jsem se. Jsem stále ten zamlklý nesnášenlivý tvor, co se vyhýbá společnosti. Ale vy, mí krásní a společenští čtenáři, přeci mezi lidi chodíte rádi...

A kam že byste měli jít? No na nějaký sraz... Nebo na srazy. Na Srazy tečka info. Srazy.info jsou nová služba, kterou jsem neudělal tentokrát já, ale velmi šikovný Medhi (znáte z BlueBoard.cz). A protože se mi myšlenka Srazů líbí, tak tu o nich píšu.

Totiž... Myšlenka je jednoduchá: Na Srazy.info můžete zadat místo, čas a téma nějakého setkání. Třeba že se v pondělí bude konat přednáška Jakuba Vrány. Pozici zadáte na mapě (využito API z amapy.cz), takže zájemce vidí přesné místo srazu. Samozřejmě – může si i vyhledat srazy, které se konají v jeho okolí.

Srazy tedy slouží jako server, kde je možno vyhledat akce (srazy, setkání a další) k nějakému tématu. Můžete vlastní akce vytvářet a můžete svým známým poslat jednoduchý odkaz, kde najdou vše potřebné. K akci můžete nahrát fotky a prohlížet je, u každé akce můžete diskutovat...

Server je zatím ve vývoji, takže určitě některé funkce přibudou (zajímala mne třeba možnost sraz "zaheslovat" či udělat "správu přihlášených") . Přeju Srazům, aby byly hojně využívány a vám přeju, abyste na nich našli akci, o které budete ještě dlouho vyprávět. (Nebo abyste takovou akci zorganizovali...)

Neseďte doma a jděte se srazit! ;)

Dne 11.02.2008

Twittni

Přidej do: asdf.sk StumbleUpon Toolbar Stumble It!

Komentáře

[1] (Trupik - WWW) 11.02.2008, 22:39:13 [X] [D]
Nebo seďte doma a učte se vyčíslitelnost. Ať v tom nejsem sám.

[2] (danaketh - Mail - WWW) 12.02.2008, 09:47:42 [X] [D]
Srazilo se mi mlíko a to je tak jediné srážení v dohledu. Radši sedím doma u počítače a marně se pokouším tvářit jako programátor.