GaiPhone

Už vím, co mě na současné iPhone hysterii štve...

Nejdřív byli technomaniaci, geekové a early adopteři, co chtěli mít novou hračku... Pak se stal iPhone věcí lidí, co "chtějí ukázat, že jsou in". Pak se teprve dostal k lidem, kteří ocenili jeho jednoduchost...

Problém s iPhonem je ten, že jeho kultovnost předchází realitu. Já rozhodně nikomu neříkám, ať si to nekupuje. Pokud to někdo chce, ať si to spánembohem koupí a používá... Když někdo dospěje k závěru, že to je pro něj to pravé, tak ať si to pořídí a nestará se o názor ostatních...

...

... ale PROBOHA!!! Přestaňte už všem okolo tlačit, jak je to skvělý a úžasný. Přestaňte mě srát tím vaším švitořivým optimismem, jak je to jéééé, báječný, boží, ikony, jůůůůů, fotky, jéééé, prstem, jééééé, jednoduchý, jůůůůů, aplikace, kutululů... Vždyť je to jen mobil! Přestaňte už doprdele všude všem nadšeně vyprávět, jak si to pudete koupit a jak se na to děsně těšíte. Nám je to jedno! Kupte si to, radujte se z toho, ale netahejte ostatní do vašeho nadšení! Nejsem zvědavej na vaše plkání o tom, jak je to úžasné a jak si to koupíte navzdory všem těm co tomu nerozumí a kritizují to, protože to je prostě nádherné a vy to moc chcete.

Chápu, že sdělená radost je radost dvojnásobná, ale nezapomeňte, že okolí unese jen omezené množství takového nadšení a čeho je moc, toho je příliš. První nadšence člověk s chutí poslouchal, ale teď už je to docela omleté.

Pak člověka nějak přestane zajímat vaše švitoření o tom, jak je to mocinky super a jak jste našli novej firmware a novou aplikaci a jak si to tam hned nahrajete, hned jak si to koupíte, protože to prostě MUSÍTE mít... To spiklenecké pomrkávání, kdekoli na sebe narazíte, to bylo možná před půl rokem zajímavé, ale dneska? Hoši, fakt si o tom musíte všude vyprávět?

Kupte si to, používejte to, ale furt o tom kruci už NEMELTE!

gaiphone3.jpg

Já vím, vy jste teď nadšení, tak to nevnímáte... Ale zkuste si to přečíst za půl roku! Coby člověk, co stojí mimo vaši radost, vám mohu upřímně říct, že to působí asi takhle:

Božíčku! GaiPhone!

gaiphone1.jpg

Takhle nadšený snad může být jen Santa Claus... Viz video:

PS: Komentáře jsou zakázané, a dobře vím proč. Jo, je to proto, že neunesu cizí názor.

PPS: Článek s malými úpravami platí i pro Linux, Ruby on Rails a další podobné záležitosti.

Dne 22.08.2008

Twittni

Přidej do: asdf.sk StumbleUpon Toolbar Stumble It!

Komentáře

Přidání komentáře...

Než napíšete komentář, ujistěte se, že znáte pravidla.

Pokud nejsem delší dobu u počítače, například když spím, tak zapínám moderování komentářů. Tak se nedivte, když se váš komentář neobjeví hned... Publikuji je dodatečně.